sunnuntai 5. elokuuta 2012

Suht hillittyä herkuttelua

Ja tänään ohjelmassa oli tosiaan toiset lastensynttärit. Ja ihan säädyllisesti olin nyttenkin.. ;) Pienehkö pala kakkua (verrattuna aikaisempiin paloihin..!), pari kuppia maitokahvia ja n. 4 karkkia. And that's it! Eli ei kovin pahasti mennyt metsään..? Sipsiä ja keksiä oli myös tarjolla, mutta ne jätin suosiolla lapsille. *taputus olalle*

Liikunnat ovat jääneet tältä viikonlopulta nollille, sillä olen ollut lasten kanssa kolmistaan kotona. Lasten kanssa ulkona touhuamista en laske liikunnaksi, vaikka saa niiden perässä ihan kiitettävästä ravata.. ;)

Söin muuten tänään päivälliseksi Kokkikartanon "Turskapihvit & kasvikset juusto-pinaattikastikkeessa." Olin ostanut sen huomiseksi evääksi töihin, mutta nälissäni söin sen nyt jo pois.. :/ Vähän oli unohtunut tuo oma syöminen tältä päivältä. Lukuunottamatta siis tuota herkuttelua. Se on kyllä kumma juttu, että lasten syömiset kyllä muistan ja pidän huolen, että he syövät kaksi lämmintä ateriaa päivässä. Mutta miksi en huolehdi samalla tavalla omasta syömisestäni?? Varsinkin jos mies ei ole kotona, ja emme syö koko perhe päivällistä samaan aikaan.. No, kaipa se tästä..

Niin, siis piti sanomani, että tuo turska-hommeli oli hyvää.. :)

Ei kommentteja: